Bij Naamloting proberen wij zo transparant mogelijk te zijn richting onze gebruikers.
Daarbij hoort natuurlijk dat wij vertellen welke functionaliteiten nieuw zijn en wat je ermee kan.

Bekijk hier het nieuws uit 2021

Bekijk hier het nieuws uit 2020

Bekijk hier het nieuws uit 2019

Februari

12 - E-mail met trekking resultaten

Het is heel fijn om meteen een e-mail te krijgen met de resultaten van de ingeplande loting. Hierom hebben we deze feature vanaf vandaag live staan voor jullie.
Meteen na de trekking word er een e-mail gestuurd met daarin een link + de resultaten van de trekking. Zo vergeet je nooit je eigen loting!

11 - CSV uploaden in nieuw loterij uiterlijk

Een veel gevraagde feature was het toevoegen van een csv mogelijkheid. Hierbij zou er een csv geupload kunnen worden waarbij vervolgens de deelnemers geimporteerd werden.
Dit wilde wij naadloos laten samenwerken met alle loterijen, zowel de directe loterij als de ingeplande loterij. Ook moest het voldoen aan een toekomstige uitbreiding.

Met trots staat de feature online en proberen wij in de toekomst nog meer manieren toe te voegen om deelnemers bij een loterij te laten meedoen.

Januari

10 - Advertentie vrij loten

Vanaf vandaag is er de mogelijkheid om advertentie vrij gebruik te maken van Naamloting. Op onze tarieven pagina kan worden gekozen voor 120 munten. Deze munten kan je besteden om een jaar lang geen advertenties meer te hoeven zien op de website.

Als je inlogd met je account zullen de advertenties niet meer getoont worden op de gehele website. Het activeren van de optie kan je vinden bij je profiel.