Bij Naamloting proberen wij zo transparant mogelijk te zijn richting onze gebruikers.
Daarbij hoort natuurlijk dat wij vertellen welke functionaliteiten nieuw zijn en wat je ermee kan.

Augustus

24 - Nummerloting!

Een nieuwe manier van loten via Nummerloting. Vandaag is deze optie toegevoegd om gemakkelijk een willekeurig nummer te trekken.

Juli

18 - Aftellen 3, 2, 1 ...

Bij het visueel zien van het loten is een "countdown" te zien. Deze telt af van 3 naar 1 om vervolgens de trekking te starten.

Juni

16 - Advertenties

Sinds vandaag staan er advertenties op Naamloting. Deze zijn noodzakelijk om hosting- en ontwikkelings-kosten te kunnen betalen.

20 - Nieuws, altijd handig om te lezen

  • Het oude lootje is terug! De vrolijke kleur en ribbels zijn terug! We hebben het lootje erg gemist en daarom introduceren wij een nieuwe versie van dit te gekke lootje.
  • Deze pagina is nieuw(s)! Lees wat Naamloting doet om de ervaring van de lotingen zo leuk mogelijk te maken.
  • Standaard werd de loting opgeslagen, dit is vanaf heden veranderd. Je moet nu aangeven dat je de loting wilt opslaan en akkoord gaat met de voorwaarden. Dit is een belangrijk item in de privacy wet waar wij graag aan voldoen.
  • Deelnemers teller. Altijd handig om te weten hoeveel deelnemers er in zijn gevoerd.

21 - Terug naar het winnaar scherm

Als een trekking is afgelopen en je keert terug naar het invoerveld kon je niet meer terug, dit is verholpen door een blauwe button aan te bieden die je terugkeert naar het blauwe winnaarsoverzicht.

23 - Browser support

De website is doorlopen om oudere browsers dezelfde ervaring te tonen als nieuwere browsers. Internet Explorer 11 heeft updates gekregen om daar ook in te werken.
Lees de Privacy en Voorwaarden voor meer informatie over browser ondersteuning.

25 - Statistieken op homepage

De homepage is aangevuld met de dagelijkse statistieken van lotingen en trekkingen. Zo kan je realtime zien hoeveel er gebruik van Naamloting word gemaakt.