December

06 - Kerst thema

De meest sfeervolle maand is begonnen en wij passen ons erbij aan met een kerst thema. Deze blijft de gehele december maand online staan.

November

14 - Hoor wie klopt daar kinderen

Sinterklaas! De goedheilig man is weer in het land. Naamloting viert dit samen met jullie en heeft de website erop aangepast.

Oktober

31 - Error pagina's

Als er een foutieve of ongeldige link word opgegeven dan geeft Naamloting een nette fout-pagina. Check het zelf maar hier

29 - Nummerloting onthoud de nummers

De eerste versie van Nummerloting was nogal vergeetachtig. De website hield niet bij welke nummers er al waren getrokken wat erg vervelend was.

Sinds 29 oktober onthoudt de website de eerder getrokker nummers welke ook deels vergeten kunnen worden of wanneer u de pagina herlaadt. Bekijk het zelf op Nummerloting

Augustus

24 - Nummerloting!

Een nieuwe manier van loten via Nummerloting. Vandaag is deze optie toegevoegd om gemakkelijk een willekeurig nummer te trekken.

Juli

18 - Aftellen 3, 2, 1 ...

Bij het visueel zien van het loten is een "countdown" te zien. Deze telt af van 3 naar 1 om vervolgens de trekking te starten.

Juni

16 - Advertenties

Sinds vandaag staan er advertenties op Naamloting. Deze zijn noodzakelijk om hosting- en ontwikkelings-kosten te kunnen betalen.

20 - Nieuws, altijd handig om te lezen

  • Het oude lootje is terug! De vrolijke kleur en ribbels zijn terug! We hebben het lootje erg gemist en daarom introduceren wij een nieuwe versie van dit te gekke lootje.
  • Deze pagina is nieuw(s)! Lees wat Naamloting doet om de ervaring van de lotingen zo leuk mogelijk te maken.
  • Standaard werd de loting opgeslagen, dit is vanaf heden veranderd. Je moet nu aangeven dat je de loting wilt opslaan en akkoord gaat met de voorwaarden. Dit is een belangrijk item in de privacy wet waar wij graag aan voldoen.
  • Deelnemers teller. Altijd handig om te weten hoeveel deelnemers er in zijn gevoerd.

21 - Terug naar het winnaar scherm

Als een trekking is afgelopen en je keert terug naar het invoerveld kon je niet meer terug, dit is verholpen door een blauwe button aan te bieden die je terugkeert naar het blauwe winnaarsoverzicht.

23 - Browser support

De website is doorlopen om oudere browsers dezelfde ervaring te tonen als nieuwere browsers. Internet Explorer 11 heeft updates gekregen om daar ook in te werken.
Lees de Privacy en Voorwaarden voor meer informatie over browser ondersteuning.

25 - Statistieken op homepage

De homepage is aangevuld met de dagelijkse statistieken van lotingen en trekkingen. Zo kan je realtime zien hoeveel er gebruik van Naamloting word gemaakt.